2016. április 18., hétfő

Kertépítés korrekt árakon



Tisztelt Érdeklődő! Szép kertet szeretne, de nincs hozzá tudása, ideje, ereje? Mi megoldjuk!

A Floralgarden csapata több mint 10 éve foglalkozik teljes körű kertépítéssel,  öntözőrendszerek beüzemelésével, illetve térkövezéssel. Ez alatt az idő alatt több 100 kertet terveztünk és építettünk meg, így varázsolva mosolyt és elégedettséget sok-sok család arcára.

Kertépítés korrekt árakon

Cégünknek igen nagy megtiszteltetés, de egyben felelősség is, ha egy család vagy akár egy cégvezető minket kér meg otthonok, cégük kertjének megépítésére. Ugyanis ezeknek a személyeknek kitörölhetetlen nyomot hagyunk az életükben azáltal, hogy szebbé tesszük a környezetüket, a kertjüket. Ezért is gondoljuk, hogy a kertépítés = művészet. Művészet professzionálisan bánni akár a növényekkel, akár a földdel, a fűvel vagy a kövekkel úgy, hogy az összehatás a partner elvárásainak, ízlésének teljes mértékben megfeleljen. 

Ha felkeresi oldalunkat és ajánlatot kér tőlünk, megtudja! Persze nem titok: nem sokba!


Kertépítés korrekt árakon

Büszkék vagyunk, hogy elsőosztályú anyagokkal, megbízható emberekkel, profi berendezéssekel dolgozhatunk együtt, és a továbbiakban is a legfőbb célunk, hogy olyan kerteket álmodjunk meg kedves partnereinknek, amik később, a legkisebb ráfordított energiával is élhetőek, időtállóak és gyönyörűek maradnak.

Szolgáltatásink: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák.

Ezt a kertje sem fogja megbánni, hát még Ön: http://floralgarden.hu/