2016. április 21., csütörtök

Franciaágy bolt Budapest 15. kerületben

Ha franciaágyat keres, akkor ez egy valóban érdekes oldal lehet Önnek: franciaágy bolt Budapest 15. kerületben!

Nálunk biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Egy használt bútor árán, a szokásos piaci árak közel feléért! Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ilyen jó minőséget ennyiért csak elvétve találunk az országban.

Sok franciaágy, remek árakon
Sok franciaágy, remek árakon
Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olasz vállalat, aki első osztályú franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég németországi, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy 4000 m2-es raktár. Magyarország legnagyobb franciaágy elosztóhelye. Alacsony költségekkel, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk.

Álláspontunk szerint jobb, ha a vásárló kipróbálja a franciaágyra (pl. ráül), mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.

Kérjük, keressen fel minket, rengeteg franciaágyat találhat nálunk: http://franciaagy.net/ 

2016. április 18., hétfő

Kertépítés korrekt árakon



Tisztelt Érdeklődő! Szép kertet szeretne, de nincs hozzá tudása, ideje, ereje? Mi megoldjuk!

A Floralgarden csapata több mint 10 éve foglalkozik teljes körű kertépítéssel,  öntözőrendszerek beüzemelésével, illetve térkövezéssel. Ez alatt az idő alatt több 100 kertet terveztünk és építettünk meg, így varázsolva mosolyt és elégedettséget sok-sok család arcára.

Kertépítés korrekt árakon

Cégünknek igen nagy megtiszteltetés, de egyben felelősség is, ha egy család vagy akár egy cégvezető minket kér meg otthonok, cégük kertjének megépítésére. Ugyanis ezeknek a személyeknek kitörölhetetlen nyomot hagyunk az életükben azáltal, hogy szebbé tesszük a környezetüket, a kertjüket. Ezért is gondoljuk, hogy a kertépítés = művészet. Művészet professzionálisan bánni akár a növényekkel, akár a földdel, a fűvel vagy a kövekkel úgy, hogy az összehatás a partner elvárásainak, ízlésének teljes mértékben megfeleljen. 

Ha felkeresi oldalunkat és ajánlatot kér tőlünk, megtudja! Persze nem titok: nem sokba!


Kertépítés korrekt árakon

Büszkék vagyunk, hogy elsőosztályú anyagokkal, megbízható emberekkel, profi berendezéssekel dolgozhatunk együtt, és a továbbiakban is a legfőbb célunk, hogy olyan kerteket álmodjunk meg kedves partnereinknek, amik később, a legkisebb ráfordított energiával is élhetőek, időtállóak és gyönyörűek maradnak.

Szolgáltatásink: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák.

Ezt a kertje sem fogja megbánni, hát még Ön: http://floralgarden.hu/

2016. április 4., hétfő

Országos cégkatalógus


Aki keres, az talál, aki jól hirdet, azt megtalálják, de ezért tenni is kell! Regisztrálja be cégét díjmentesen weboldalunkra ahol megtalálhatóvá válik bizonyos kulcsszavak és tevékenységi körök alapján leendő vevői számára.

A díjmentes regisztráció mit tartalmaz? Online szerkeszthető saját cégének adatait részletes tartalmakkal láthatja el. A látogatottsági és átkattintási adatokról részletes statisztikát kap. A megadott E-mail címére folyamatosan érkeznek az érdeklődések leendő vevőitől. Az oldalak könnyedén megoszthatók az ismert közösségi média oldalakon. 



Kinek ajánljuk a megjelenést oldalunkon? Ez az országos cégkatalógus a Magyarországon működő egyéni és társas vállalkozások, illetve egyesületek és alapítványok részére készült. Akik tudatosan alkalmazzák a webet marketing célokra, a gondosan elkészített céges weboldalra minőségi vevőket, megrendelőket jelentő látogatókat igyekeznek szerezni. Nagyon fontos! A regisztrációt nem veheti igénybe magánszemély politikai, egyházi, valamint társadalmi szervezet. 


Mi történik a regisztrációt követően? Egy héten belül, 8 és 16 óra között telefonon fogjuk hívni a megadott kapcsolattartót és egyeztetjük az adatokat. Rögzítjük a megadott cégadatokat és aktiváljuk a Standard szolgáltatást. Rendelkezésre bocsátjuk a személyes hozzáférési adatokat az online adminisztrációhoz. FONTOS: Amennyiben nem a saját elérhetőségeit adja meg, kérjük, értesítse a kapcsolattartó személyt a regisztrációról!

Honlapunkon még több információt szerezhet oldalunk működésével kapcsolatban.