2016. április 4., hétfő

Országos cégkatalógus


Aki keres, az talál, aki jól hirdet, azt megtalálják, de ezért tenni is kell! Regisztrálja be cégét díjmentesen weboldalunkra ahol megtalálhatóvá válik bizonyos kulcsszavak és tevékenységi körök alapján leendő vevői számára.

A díjmentes regisztráció mit tartalmaz? Online szerkeszthető saját cégének adatait részletes tartalmakkal láthatja el. A látogatottsági és átkattintási adatokról részletes statisztikát kap. A megadott E-mail címére folyamatosan érkeznek az érdeklődések leendő vevőitől. Az oldalak könnyedén megoszthatók az ismert közösségi média oldalakon. 



Kinek ajánljuk a megjelenést oldalunkon? Ez az országos cégkatalógus a Magyarországon működő egyéni és társas vállalkozások, illetve egyesületek és alapítványok részére készült. Akik tudatosan alkalmazzák a webet marketing célokra, a gondosan elkészített céges weboldalra minőségi vevőket, megrendelőket jelentő látogatókat igyekeznek szerezni. Nagyon fontos! A regisztrációt nem veheti igénybe magánszemély politikai, egyházi, valamint társadalmi szervezet. 


Mi történik a regisztrációt követően? Egy héten belül, 8 és 16 óra között telefonon fogjuk hívni a megadott kapcsolattartót és egyeztetjük az adatokat. Rögzítjük a megadott cégadatokat és aktiváljuk a Standard szolgáltatást. Rendelkezésre bocsátjuk a személyes hozzáférési adatokat az online adminisztrációhoz. FONTOS: Amennyiben nem a saját elérhetőségeit adja meg, kérjük, értesítse a kapcsolattartó személyt a regisztrációról!

Honlapunkon még több információt szerezhet oldalunk működésével kapcsolatban.